Over ons

Angela Colbers

Angela Colbers is onderzoeker binnen de Apotheek van het Radboudumc. Ze studeerde biomedische wetenschappen en werkte nadien voor verschillende farmaceutische bedrijven, Na haar promotieonderzoek in het Radboudumc bleef zij aan als onderzoeker. Momenteel is zij project coördinator van een groot Europees onderzoek naar middelen tegen HIV in de zwangerschap (PANNA) en nu ook hoofdonderzoeker naar medicijnen in moedermelk (PANNA-B). Ze geeft o.a. advies aan de Wereld gezondheidsorganisatie (WHO) en is in haar vrije tijd hoorniste.

David Burger

David Burger is hoogleraar klinische farmacologie en ziekenhuisapotheker. Zijn apothekersopleiding volgde hij in Utrecht, waar hij ook zijn promotie onderzoek deed. Nadien werd hij opgeleid tot ziekenhuisapotheker in het Radboudumc. Hij heeft inmiddels vele jaren ervaring met het doen en begeleiden van onderzoek en is hoofdonderzoeker van PANNA en mede-onderzoeker bij het PANNA-B project. In zijn vrije tijd is hij supporter van NEC.

Wendy van der Wekken-Pas

Wendy van der Wekken-Pas is als internist-infectioloog en klinisch farmacoloog verbonden aan het PANNA-B project. Ze doet haar promotie-onderzoek bij Angela Colbers en David Burger en hoopt hiermee de zorg voor vrouwen die medicijnen moeten/willen gebruiken tijdens de zwangerschap en borstvoedingsperiode te verbeteren. Naast haar jonge gezin houdt ze zich bezig met experimenteren in de keuken en op de yoga-mat.